DEN GODE HJEMMEARBEJDSPLADS 🏡 💼

DEN GODE HJEMMEARBEJDSPLADS 🏡 💼

Så blev det tirsdag – og i denne uges #TirsdagsTip giver vi et par gode råd til at få skabt en god hjemmearbejdsplads 🖕🏻

Mange benytter sig stadig af en eller flere ugentlige hjemmearbejdsdage, fordi det giver god fleksibilitet i dagligdagen og kan give plads til opgaver, der kræver særlig fordybelse. Men selvom vi arbejder på hjemmekontoret, skal vi stadig sørge for at få skabt et godt arbejdsmiljø for os selv derhjemme.

Her kommer derfor 3 gode råd til at skabe en god hjemmearbejdsplads - du kender måske rådene på forhånd, men husker du dem også de dage, hvor du har travlt?

✅ Indret din kontorplads godt – god ergonomi gælder særligt derhjemme, så sørg for at sidde på en ordentlig stol og ved et bord i den korrekte højde, for at du ikke sidder foroverbøjet. Husk også at lufte ud jævnligt.
✅ Husk at holde pauser – det er vigtigt at tage pauser i løbet af dagen, også selvom man sidder derhjemme, så koncentrationen kan holde hele dagen.
✅ Planlæg dagen – du kender det sikkert, når man sidder uforstyrret derhjemme, så løber tiden tit fra en. Et godt tip kan derfor være, at du skal sørge for at planlægge din dag, måske med struktureret tid til de forskellige opgaver.

Har du andre gode tips til en god hjemmearbejdsdag? Så del dem gerne herunder! ⬇

#LuxaforDK #Luxafor #forstyrikkelampe #busylight #arbejdsmilljø #hjemmekontor #hjemmearbejde #arbejdeffektivt