Denne uges #TirsdagsTip handler lidt om det psykiske arbejdsmiljø, som (også) er vigtigt at have fokus på og drøftelser om 🗣️

Denne uges #TirsdagsTip handler lidt om det psykiske arbejdsmiljø, som (også) er vigtigt at have fokus på og drøftelser om 🗣️

På denne tirsdag handler ugens #TirsdagsTip om, hvordan du kan få mere bevægelse ind i løbet af arbejdsdagen 🚶 Læser Denne uges #TirsdagsTip handler lidt om det psykiske arbejdsmiljø, som (også) er vigtigt at have fokus på og drøftelser om 🗣️ 1 minut Næste Det er tirsdag! Og derfor er det igen blevet tid til et #TirsdagsTip fra Luxafor 💡
Mange af vores produkter er værktøjer, der bidrager til det fysiske arbejdsmiljø på kontoret. Men det psykiske arbejdsmiljø er mindst ligeså vigtigt – så derfor vil vi i ugens #TirsdagsTip gerne sætte fokus på dette.

Der er flere gode kerneværdier, som er vigtige for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø. Herunder er blot få eksempler af mange værdier:
-      Gode relationer til sine kollegaer: Dette kan bl.a. skabes igennem sociale arrangementer eller fokus på at holde frokostpause samtidigt.
-      Gensidig respekt for sine kollegaer: Respekt er vigtig, bl.a. for at man kan skabe et godt samarbejde med sine kollegaer. Sammen med respekt hører også tillid – tillid til at kollegaerne også har respekt for kollegaerne og opgaveløsningen.
-      Faglig sparring og dialog: Det er vigtigt, at man kan sparre med sine kollegaer – for nogle sker det helt naturligt i løbet af arbejdsdagen, men det kan også være, at det gode sparringsrum bliver skabt ved at lave ’formaliserede’ sparringer.

Hvordan sikrer I et godt psykisk arbejdsmiljø hos jer? 💡 Har I en dialog om at skabe det gode arbejdsmiljø? 🧑‍💼

#Luxafor #arbejdsmiljø #skabetgodtarbejdsmiljø #arbejdeffektivt