OplevLuxafor BluetootH

OplevLuxafor BLUETOOTH

Luxafor Bluetooth giver mulighed for at undgå forstyrrelser på arbejdspladsen og dermed opnå bedre resultater.

Varer kun 51 sekunder

Luxafor Bluetooth - en trådløs LED-indikator, der f.eks. viser om du er disponibel eller om mødelokalet er ledigt

Luxafor produkterne bruges allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos

Luxafor BLUETOOTH

Luxafor Bluetooth giver dine kollegaer besked, om du er disponibel - eller om mødelokalet er ledigt. Du får også de vigtigste notifikationer med lysets hastighed.

Let at anvende, simpel at installere - kan forstås af alle.

Hvad kan Luxafor Bluetooth?

Luxafor’s lys, som er forbundet til din computer via Bluetooth, meddeler dine kollegaer, om du er disponibel eller ej. Det er faktisk et trafiklys, som siger stop for rødt og gå for grønt!

For at få Luxafor godt implementeret, er det vigtigt at der er en fælles indsats for kulturen på hele arbejdspladsen. Firmaer, som ønsker et godt arbejdsmiljø uden uønskede forstyrrelser, vil få stor glæde af Luxafor, og det er vigtigt at instruere alle i brugen af Luxafor, så det bliver en naturlig del af hverdagen at respektere lyset.

Kender du dette?

Uønskede forstyrrelser

Afbrudt og ustruktureret arbejdsrytme

Gør som tusinder af andre tilfredse brugere

"Efter en kort testperiode indførte vi Luxafor i hele virksomheden, sat op med Skype og Outlook online møder, hvor der automatisk bliver vist, at man ikke kan forstyrres. Der er mange muligheder for at tilpasse det til egne behov for at få en uforstyrret arbejdsrytme."

5/5
Mike Jessop
SERVICEDESK MANAGER HOS COMPUTERWORLD

Hvad siger vores kunder

Laura Emilie Thomsen
Laura Emilie Thomsen
Learningbank A/S
Læs mere
”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum. På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”.
Aase Søndergaard
Aase Søndergaard
Bravida Danmark A/S
Læs mere
Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Carrie Harritsø
Carrie Harritsø
Arla Fonden
Læs mere
Det bedste ved Luxafor er, at det er så simpelt. En del af mulighederne i softwaren er lidt for sjov, hvilket er nødvendigt på arbejdspladsen, men brugen af rødt, gult og grønt lys er klart det, som gør Luxafor til en succes. Intet andet og ingen ord behøves for at vise din arbejdsstatus, blot tænd for Luxafor! Fantastisk!
Rikke Wehner Hein
Rikke Wehner Hein
Art director, TELMORE
Læs mere
Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej. Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co ApS
Læs mere
Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave. Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt. For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over. En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere. Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret.
Lene Mortensen
Lene Mortensen
HEIMDALL'S ApS
Læs mere
– En moderne høreklinik
Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/ – er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv. Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve.
Tidligere
Næste

Hvordan benytter man Luxafor Bluetooth?

Her kan du læse om, hvordan mere end 73.000 brugere har glæde af Luxafor Bluetooth på deres arbejdsplads.

Organiser arbejdsrytmen for dig og dit team

Luxafor Bluetooth hjælper til at skabe nye standarder for arbejdspladsen, så arbejdsrytmen tilpasses både personligt og til teamet.

Opnå bedre projektarbejde

Bedre performance skaber et godt miljø for succes og fremmer teamwork og arbejdsglæde.

Opnå et bedre teamwork

Du kan opnå bedre resultater, både personligt og i teamet.

Flere features

Luxafor Bluetooth er ikke bare en trådløs status-indikator - der kan tilkobles mange andre features, f.eks. timer, Pomodoro eller integration til produktivitets- og notifikations-apps, Luxafor Bluetooth bliver din personlige assistent, som hjælper dig til at få mere tid!

Hvad du kan opnå med Luxafor Bluetooth

Farve-indikator til at vise tilgængelighed

Fungerer på:

Integration til effektiv kommunikation

Fungerer på:

Fungerer på:

Notifikationer for at få en bedre arbejdsrytme

Fungerer på:

Hvordan virker det?

Luxafor Bluetooth specifikationer

Luxafor Dot med Luxafor Power Bank

Luxafor Dongle

Hvad siger vores kunder?

Nathan Duersch
Nathan Duersch
OPERATIONS MANAGER HOS SYMANTEC
Læs mere
Jeg har benyttet nogle få Luxafor-produkter, og de er simple og effektive, og de sparer omkostninger. Jeg benytter Luxafor Bluetooth udenfor mit kontor. Dette hjælper til at undgå forstyrrelser, især når jeg har en-til-en samtaler med mine medarbejdere.
Saskia Tröger​
Saskia Tröger​
GRAFISK DESIGNER HOS CHOICE GMBH​
Læs mere
Nu kan jeg bestemme, hvornår jeg vil forstyrres, og jeg kan arbejde mere effektivt på forskellige tidspunkter. App'en er nem at bruge, og jeg kan varmt anbefale det.
Kayln Denniston
Kayln Denniston
Kundesucces Manager hos EventBooking
Læs mere
Fantastisk service, de var meget hjælpsomme og ville gerne assistere med Gmail-integration. Ved forslaget om at benytte Zapier kunne jeg integrere præcist, det jeg ønskede og endda mere. Mange tak! Glæder mig til at benytte produkterne fremover.
Tidligere
Næste

Bestil din Luxafor BLUETOOTH her!

Luxafor Bluetooth - en uundværlig trådløs LED indikator, der er simpel at installere og bruge.

DKK 584,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Er du interesseret i at købe et større antal Luxafor-produkter, så send os en besked.
Vi sender dig derefter et tilbud.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål