OplevLuxafor FLAG

Luxafor FLAG giver dig og dit team mulighed for at undgå uønskede forstyrrelser, så du kan organisere din arbejdsdag bedst muligt - og opnå de ønskede resultater.

Varer kun 53 sekunder

Luxafor FLAG - "Ikke-forstyrre"-lampe med LED-lys, til USB

Luxafor produkterne benyttes allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos:

Luxafor Flag

Luxafor FLAG er en innovativ måde at vise kollegaerne, om man er optaget eller disponibel - og samtidig få notifikationer.

Let at bruge, simpel at installere, forstås af alle.

Sagt om Luxafor:

Luxafors intelligente lys fortæller dine kollegaer, hvornår det er ok at forstyrre og hvornår det ikke er. Lidt som et trafiklys, lyser denne lille enhed enten grønt eller rødt. Det er meget nemt.

For at det er virkeligt effektivt, skal der være en fælles kultur på arbejdspladsen. Virksomheder, der ønsker denne kultur, bør købe Luxafors produkter til medarbejderne og lære alle, hvornår der kan sættes rødt lys osv.

Lyder dette bekendt?

Uønskede forstyrrelser

Afbrudt og ustruktureret arbejdsrytme

Hvad siger vores kunder

Laura Emilie Thomsen
Laura Emilie Thomsen
Learningbank A/S
Læs mere
”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum. På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Rikke Wehner Hein
Rikke Wehner Hein
Art director, TELMORE
Læs mere
Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej. Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.
Lene Mortensen
Lene Mortensen
HEIMDALL'S ApS
Læs mere
– En moderne høreklinik
Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/ – er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv. Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve.
Aase Søndergaard
Aase Søndergaard
Bravida Danmark A/S
Læs mere
Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Carrie Harritsø
Carrie Harritsø
Arla Fonden
Læs mere
Det bedste ved Luxafor er, at det er så simpelt. En del af mulighederne i softwaren er lidt for sjov, hvilket er nødvendigt på arbejdspladsen, men brugen af rødt, gult og grønt lys er klart det, som gør Luxafor til en succes. Intet andet og ingen ord behøves for at vise din arbejdsstatus, blot tænd for Luxafor! Fantastisk!
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co ApS
Læs mere
Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave. Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt. For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over. En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere. Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret.
Tidligere
Næste

Gør som vores andre tilfredse kunder

"Jeg bestilte Luxafor FLAG til hele teamet, og der har været meget positivt feedback. I sammenligning med tilsvarende produkter, tager disse ikke plads på skrivebordet, er nemme at se fra alle vinkler og nemme at implementere i et større team."

5/5
Alma Talbot
Produktionskoordinator EA - Electronic Arts

Hvordan fungerer det?

Her kan du læse om, hvordan mere end 73.000 brugere har glæde af Luxafor FLAG på deres arbejdsplads

Organiser arbejdsrytmen for dig og dit team

Luxafor FLAG hjælper til at skabe nye standarder for arbejdspladsen, så arbejdsrytmen tilpasses både personligt og til teamet.

Opnå bedre projektarbejde

Bedre performance skaber et godt miljø for succes og fremmer teamwork og arbejdsglæde.

Opnå et bedre teamwork

Du kan opnå bedre resultater, både individuelt og i teamet

How to Easily inspire Great Team Performance Without Causing Burnout?

We got you covered!

Wondering how to present Luxafor Flag to your boss?

We got you covered!

Alle features

Luxafor FLAG er ikke bare en status-indikator - der er også features som f.eks. Timer, Pomodoro og mulige integrationer med produktivitetsapps og notifikations-apps, der gør Luxafor FLAG til din personlige assistent og giver dig mere tid!

Hvad du kan opnå med Luxafor FLAG

Farve-indikator til at vise tilgængelighed

Fungerer på:

Integration til effektiv kommunikation​

Fungerer på:

Fungerer på:

Notifikationer for at få en bedre arbejdsrytme

Fungerer på:

How to Easily implement Luxafor Flag in your workplace?

We got you covered!

Hvordan virker det?

Luxafor Flag Busylight ikke forstyrre lampe

Luxafor FLAG specifikationer

Luxafor Flag Busylight

Hvad siger vores kunder?

Nathan Duersch
Nathan Duersch
Director of Operations hos Symantec
Læs mere
Jeg har benyttet nogle få Luxafor-produkter, og de er simple og effektive, og de sparer omkostninger. Jeg benytter Luxafor Bluetooth udenfor mit kontor. Dette hjælper til at undgå forstyrrelser, især når jeg har en-til-en samtaler med mine medarbejdere.
Michele Bertoli
Michele Bertoli
Front End Engineer hos Facebook
Læs mere
Det har været meget effektivt. Jeg benytter rødt lys, og inden har indtil nu forstyrret mig. Mit næste mål er at lege med Webhook API : )
Kayln Denniston
Kayln Denniston
Client Success Manager hos EventBooking
Læs mere
Fantastisk service, de var meget hjælpsomme og ville gerne assistere med Gmail-integration. Ved forslaget om at benytte Zapier kunne jeg integrere præcist, det jeg ønskede og endda mere. Mange tak! Glæder mig til at benytte produkterne fremover.
Tidligere
Næste

Bestil dit Luxafor FLAG her!

Luxafor FLAG - en uundværlig LED-lampe der viser, om du er disponibel eller ej.
Let at installere og at bruge

1,50 m (59") kabel
0,50 M (20") kabel

DKK 269,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Er du interesseret i at købe et større antal Luxafor-produkter, så send os en besked.
Vi sender dig derefter et tilbud.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål