Forbedre din personlige produktivitet

Overvældende 85% af medarbejderne rapporterede, at de havde svært ved at koncentrere sig i deres arbejdsmiljø.

— • —

“Fokus på at være produktiv, ikke optaget.”

-Tim Ferris-
— • —


31% af medarbejderne kan ikke afslutte deres arbejde til tiden
Nødvendigheden af privat plads gør, at mere end 31% af medarbejderne forlader deres kontorer tidligt for at afslutte arbejde hjemme. Konstante forstyrrelser og afbrydelser fra medarbejdere kan også føre til overarbejde, hvilket betyder at du mister tid fra din fritid.
— • —


Afbrydelser fører til fejl og sundhedsmæssige problemer
Selv efter en afbrydelse på 2,8 sekunder, fordobler enkelte personer deres fejlprocent. Og deres fejlrater tredobles efter en distraktion på 4,5 sekunder. Mennesker, der ofte afbrydes på arbejdspladsen, rapporterede 9% højere udmattelsesgrad og 4% stigning i fysiske helbredsproblemer, såsom migræne eller rygsmerter.

Optimer dit teams produktivitet

Hver dag tabes mange penge på grund af ustruktureret og ineffektiv arbejdsrytme.
–•–
“A goal without a plan is just a wish.”
“Et mål uden en plan er bare et ønske.”

-Antoine de Saint-Exupery-
–•–

Forøg effektiviteten og samarbejdet for dit team med Luxafor.

43% af medarbejderne siger, at afbrydelser fra kollegaerne er den vigtigste årsag til manglende produktivitet

For meget mingling omkring arbejdsområdet reducerer koncentrationen, hvilket medfører et fald i personlig og samlet produktivitet. Det tager normalt op til 25 minutter at genvinde fokus efter at have været distraheret eller afbrudt. Medarbejdere i celler i storrumskontorer afbrydes 29% oftere end personer i private kontorer.

— •–

Cirka 86 minutter går tabt hver dag på grund af ineffektiv kommunikation på arbejdspladsen

Over en time bruges hver arbejdsdag på ineffektive opgaver. Dette medfører økonomisk tab for din virksomhed – tid er penge, som det siges. Afbrydelser distraherer dine medarbejdere, hvilket medfører stress, utilfredshed med arbejdet og højere arbejdspres.

Nedenfor kan du finde autoriserede Luxafor forhandlere.
Vil du med på listen! – Så kontakt Luxafor på e-mail: info@luxafor.dk eller tlf.: 4244 6488

NAVN

Web

E-​mail

Datacompagniet A/S
Dectel A/S
e-stimate A/S
Fiks IT ApS
Headsetshop
IIH Nordic A/S
Kontor Syd
ZACHO Design

Inspiration til personalet

Luxafor Flag og Luxafor Bluetooth er adfærdsskabende tiltag på kontoret. Derfor er det vigtigt at alle på kontoret respekterer lyset. Til at hjælpe med det har vi produceret diverse posters der kan bruges til at informerer medarbejderne herom. Se mulighederne nedenfor og klik på billederne for at hente en PDF fil. Du kan også hente en oversigt over alle plakaterne. Klik her.

 

 

 

 

 

Når den røde lampe lyser, må man ikke forstyrre sin kollega

Samtidig med at Abtion startede på en firedages arbejdsuge i september, påbegyndte de også en ny arbejdsform kaldt pomodoro, som går ud på, at man arbejder i intervaller.

Man holder fokus på sit arbejde i 25 minutter, og i den tid vil en lampe lyse rødt. Derefter holder man fem minutters pause, hvor en lampe så vil lyse grønt. Det gør man fire gange, og derefter udløser det en halv times pause.

Martin Carlsen sidder med projektledelse i Abtion og er vant til at forstyrre sine kollegaer med forskellige spørgsmål løbende. Så den nye arbejdsform skal helt klart tillæres, fortæller han.

– Man skal virkelig, virkelig fokusere på, at man ikke må forstyrre. Nu er du nødt til at respektere, at når en lampe er rød, så går du ikke derhen, siger han.

Læs mere her.

 

 

Her er det forbudt at arbejde om fredagen – men lønnen er den samme

Virksomheden Abtion i Odense har indført 4 dages arbejdsuge. For at dette kan lade sig gøre bruger de bl.a. Pomodore teknikken, som er indbygget i Luxafor softwaren.

– Vi har købt små lamper, som er sat på computerne, og når lampen lyser rødt, ved man, at man ikke skal gå hen til kollegaen og sige “har du lige tid”. Vi ved, at hvis du bliver forstyrret på den måde, tager det 17 minutter, før du er tilbage i det samme koncentrerede fokus som før, du blev forstyrret. Så bare det, at vi ikke forstyrrer hinanden, giver en masse effektiv tid, lyder det fra it-chefen, der føler sig overbevist om, at firedagesugen er kommet for at blive, og som selv glæder sig til næste frifredag.

Læs mere her.

 

 

Test af Luxafor Flag og Headset

De globale klimaforandringer tages nu alvorligt, heldigvis for det. Men på et andet felt kan der også gøres en indsats, nemlig at forbedre arbejdsmiljøet i vores moderne kontormiljøer.

Læs mere her.

 

 

Test af Luxafor Flag og Headset

Hvorledes sikrer man så et arbejdsklima, hvor støjniveauet sænkes, og hvor medarbejderne indbyrdes gøres opmærksomme på, hvornår man helst ikke vil forstyrres af henvendelser fra kollegaerne? Man kan dæmpe støjniveauet delvist med afskærmninger, men det kan i sig selv i yderste instans fjerne nogle af fordelene, der gerne skulle være ved storrumskontorerne.

Læs mere her.

 

 

Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo

I IIH Nordic arbejder de efter den såkaldte Pomodoro-metode. Når medarbejderne går i Pomodoro-mode, sætter de et par høretelefoner på hovedet, hører koncentrations-musik og lukker ned for deres mail og telefoner samtidig med, at de tænder for en lampe, der viser, at de ikke må forstyrres.

“I dag er det et kæmpe problem i mange virksomheder, at folk bliver forstyrret, når de sidder i et storrumskontor, og når du først bliver forstyrret, går det mellem 10 og 20 minutter, før du er tilbage i loopet. Mange ved, at det er et problem, der er bare ikke ret mange, der gør noget ved. Men det har vi valgt at gøre.”

Læs mere her.

 

Jylllands-Posten – 13-10-2018


Alt Om Data – Juni 2019