Luxafor

Luxafor Bluetooth

Længde på det medfølgende kabel: 0,5 m
Incl. Bluetooth dongle
kr. 584,00 ex. moms
Du er fri for kabler. Giv besked om mødelokalet er optaget eller ledigt, eller sæt Luxafor udenfor dit kontor, så man kan se, om du er disponibel eller optaget. Leveres med en Bluetooth dongle, som rækker op til 10 m.
Dimensioner
124 x 24 x 23 mm ( 4.88 x 0.94 x 0.90’’)
Dongle: 42 x 18 x 8 mm ( 1.65 x 0.70 x 0.31" )
Vægt
70 gr. med batteri
Dongle: 8g
Lys
2 x RGB LEDs
Dongle: 2 x RGB LEDs
Forbrug
Strøm op til 0,2 W
Dongle: Strøm op til 0,2 W
Opladning
Med standard mikro USB-kabel
Indbygget 2600mAh batteri
Funktionstid 92 timer, 6 måneder, afhængig af lysstyrke og arbejdsform.
Dongle: Får strøm via USB-kablet

Luxafor Bluetooth features

Luxaflor Bluetooth er ikke kun en lysindikator, der er også ekstra features som timer, Pomodoro eller integration med produktivitet og notifikationer, dette gør Luxafor Bluetooth til din personlige assistent!

Solid colorFarver
PomodoroPomodoro
NotificationsNotifikationer
TimerTimer
SkypeSkype for Business (Win)
Prod appsProduktivitets-apps
KeyboardTastatur-kombinationer - Hot Keys
Api icoOpen source
ZapierZapier
Få mere information

Luxafor Flag

kr. 259,00 ex. moms

Luxafor Flag er en USB RGB LED-lysindikator, som viser alle, om du er disponibel. Den røde lampe lyser, når du har travlt, eller når du ikke kan tale med andre. Når det grønne lys er tændt, så er du disponibel til en samtale. Lysene og systemerne kan tilpasses, så der er mange muligheder. Derudover er der en indbygget Pomodore-timer, som holder øje med din produktivitet.

Køb nu
Flag
Bluetooth

Luxafor Bluetooth

kr. 584,00 ex. moms

Luxafor Bluetooth er en USB RGB LED-lysindikator, som får strøm fra en indbygget powerbank. Den kan monteres på alle overflader og kan fjernstyres trådløst via Bluetooth. Alarmer, notifikationer og information vises netop der, hvor du har sat Luxafor. Vis om mødelokalet er ledigt eller optaget, sæt den udenfor dit kontor for at vise, om du er disponibel eller sæt den i din dagligstue, så kan du se om du har modtaget e-mails, opkald, Skype for Business-beskeder eller lign.

Køb nu

Luxafor høretelefoner med aktiv støjreduktion

Kr. 1.175,00 ex. moms

Støj på kontoret er en af de største hindringer for produktivitet. 30% af medarbejderne i åbne kontormiljøer er utilfredse med støjniveauet på deres arbejdsplads. Høretelefoner med støjreduktion minimerer støjen, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver. Luxafor høretelefoner tilfører ikke støj i øret, i stedet bliver støjen fjernet/neutraliseret uden at genere øret.

Køb nu
Noise canceling headphones

Luxafor benyttes allerede af:

youtube
google
logitech
bank_of_america
thales
ingram
hulu
facebook
etsy
telmore

Anmod om et tilbud

Ønsker du at bestille et større antal Luxafor? Så er du velkommen til at sende os en besked, herefter sender vi dig et tilbud.

Hvad siger vore kunder?

Aase Søndergaard

Bravida Danmark A/S

"Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres.

Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!"