OplevLuxafor Pomodoro Timer

OplevLuxafor Pomodoro Timer

OplevLuxafor Pomodoro Timer

Luxafor Pomodoro Timer hjælper dig til bedre arbejdsruteiner ved at opdele din arbejdsdag i blokke, så du ikke glemmer at holde pause.

Luxafor Pomodoro Timer - en digital timer med brugerdefinerede pauser og LED-display i farver

Luxafor produkterne benyttes allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos:

Luxafor POMODORO TIMER

Luxafor Pomodoro Timer er en smart måde til at fastholde koncentrationen,
du bliver mindet om pauser via farvedisplay og ikke ved forstyrrende lyde.

Pomodoro-teknikken:

Pomodoro virker godt for mig, for det er nemt og passer til mig, for jeg lader mig nemt forstyrre. Jeg kan måske ikke fokusere på et stort projekt i timevis, men i 25 minutter kan jeg sagtens. Og så igen i 25 minutter efter en pause - og så igen.

Ved at opdele arbejdet i faste intervaller med faste pauser, får man fokus på at nå målet.

Lyder dette som dig?

For mange opgaver og møder

Det er svært at planlægge tiden

Så gør som tusindvis af andre brugere

"Helt ærligt, så forstår jeg ikke, hvorfor der ikke er mange flere, som benytter Pomodore-teknikken. Det er så simpelt og kan bruges af alle, uanset stilling eller branche. Jeg er ikke kun effektiv med Pomodoro-teknikken, jeg er også mere sikker på at nå alle opgaverne. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt, det har været for min virksomhed"

5/5
Charlotte O'Hara
web designer og online underviser

How to Easily inspire Great Team Performance Without Causing Burnout?

We got you covered!

Wondering how to present Luxafor Flag to your boss?

We got you covered!

Hvad kan du opnå med Luxafor Pomodoro Timer?

Benyt de forudindstillede Pomodoro-intervaller

Tilpas til din egen arbejdsrytme

Tilgængelig til:

How to Easily implement Luxafor Flag in your workplace?

We got you covered!

How It works

Luxafor Pomodoro Timer specifikationer

Hvad siger vores kunder?

Jeff Cloyden
Jeff Cloyden
People Operations Manager hos Creatively
Læs mere
Jeg var ikke klar over, hvor meget jeg kan nå på en dag, før jeg fik denne timer. Man kan endda sætte forskellig lysstyrke på LED-lyset, hvilket er meget smart, for på mit kontor skifter lyset i løbet af dagen. Jeg kan varmt anbefale det til alle, som behøver hjælp til at arbejde mere fokuseret og holde styr på tiden.
Kate Russet
Kate Russet
Freelance Front-end developer
Læs mere
Det ser professionelt ud og har ikke den irriterende, tikkende lyd, som min tidligere timer havde. Et enkelt tryk re-setter timeren. Luxafor Timeren har reddet mig fra at bruge for meget tid på min Instagram feed i mine pauser.
Brenda Williams
Brenda Williams
Arbejdsplads-administrator at BlueRock
Læs mere
Jeg bruger den på jobbet for at få mere lavet på kortere tid. I slutningen af en Pomodore-blok, når der kommer "politi-mønster" tager jeg mig selv i at tænke, om jeg skal fortsætte med denne opgave eller gå i gang med en, der er vigtigere. Pomodoro Timer hjælper til at undgå tidsspild og til at arbejde fokuseret.
Tidligere
Næste

get Your Luxafor Pomodoro Timer Now!

Luxafor Pomodoro Timer - en uundværlig timer til Pomodoro-teknikken, simpel at installere og let at bruge

DKK 369,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Ønsker du at bestille et større antal Luxafor-produkter, hører vi gerne fra dig, så vi kan sende dig et tilbud.

Frequently Asked Questions