OplevLuxafor Pomodoro Timer

OplevLuxafor Pomodoro Timer

OplevLuxafor Pomodoro Timer

Luxafor Pomodoro Timer hjælper dig til bedre arbejdsruteiner ved at opdele din arbejdsdag i blokke, så du ikke glemmer at holde pause.

Luxafor Pomodoro Timer - en digital timer med brugerdefinerede pauser og LED-display i farver

Luxafor produkterne benyttes allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos:

Luxafor POMODORO TIMER

Luxafor Pomodoro Timer er en smart måde til at fastholde koncentrationen,
du bliver mindet om pauser via farvedisplay og ikke ved forstyrrende lyde.

Pomodoro-teknikken:

Pomodoro virker godt for mig, for det er nemt og passer til mig, for jeg lader mig nemt forstyrre. Jeg kan måske ikke fokusere på et stort projekt i timevis, men i 25 minutter kan jeg sagtens. Og så igen i 25 minutter efter en pause - og så igen.

Ved at opdele arbejdet i faste intervaller med faste pauser, får man fokus på at nå målet.

Lyder dette som dig?

For mange opgaver og møder

Det er svært at planlægge tiden

Så gør som tusindvis af andre brugere

"Helt ærligt, så forstår jeg ikke, hvorfor der ikke er mange flere, som benytter Pomodore-teknikken. Det er så simpelt og kan bruges af alle, uanset stilling eller branche. Jeg er ikke kun effektiv med Pomodoro-teknikken, jeg er også mere sikker på at nå alle opgaverne. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt, det har været for min virksomhed"

5/5
Charlotte O'Hara
web designer og online underviser

Hvad siger vores kunder

Laura Emilie Thomsen
Laura Emilie Thomsen
Learningbank A/S
Læs mere
”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum. På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”.
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co ApS
Læs mere
Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave. Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt. For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over. En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere. Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret.
Aase Søndergaard
Aase Søndergaard
Bravida Danmark A/S
Læs mere
Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Carrie Harritsø
Carrie Harritsø
Arla Fonden
Læs mere
Det bedste ved Luxafor er, at det er så simpelt. En del af mulighederne i softwaren er lidt for sjov, hvilket er nødvendigt på arbejdspladsen, men brugen af rødt, gult og grønt lys er klart det, som gør Luxafor til en succes. Intet andet og ingen ord behøves for at vise din arbejdsstatus, blot tænd for Luxafor! Fantastisk!
Rikke Wehner Hein
Rikke Wehner Hein
Art director, TELMORE
Læs mere
Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej. Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.
Lene Mortensen
Lene Mortensen
HEIMDALL'S ApS
Læs mere
– En moderne høreklinik
Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/ – er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv. Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve.
Tidligere
Næste

How to Easily inspire Great Team Performance Without Causing Burnout?

We got you covered!

Wondering how to present Luxafor Flag to your boss?

We got you covered!

Hvad kan du opnå med Luxafor Pomodoro Timer?

Benyt de forudindstillede Pomodoro-intervaller

Tilpas til din egen arbejdsrytme

Tilgængelig til:

How to Easily implement Luxafor Flag in your workplace?

We got you covered!

How It works

Luxafor Pomodoro Timer specifikationer

Hvad siger vores kunder?

Jeff Cloyden
Jeff Cloyden
People Operations Manager hos Creatively
Læs mere
Jeg var ikke klar over, hvor meget jeg kan nå på en dag, før jeg fik denne timer. Man kan endda sætte forskellig lysstyrke på LED-lyset, hvilket er meget smart, for på mit kontor skifter lyset i løbet af dagen. Jeg kan varmt anbefale det til alle, som behøver hjælp til at arbejde mere fokuseret og holde styr på tiden.
Kate Russet
Kate Russet
Freelance Front-end developer
Læs mere
Det ser professionelt ud og har ikke den irriterende, tikkende lyd, som min tidligere timer havde. Et enkelt tryk re-setter timeren. Luxafor Timeren har reddet mig fra at bruge for meget tid på min Instagram feed i mine pauser.
Brenda Williams
Brenda Williams
Arbejdsplads-administrator at BlueRock
Læs mere
Jeg bruger den på jobbet for at få mere lavet på kortere tid. I slutningen af en Pomodore-blok, når der kommer "politi-mønster" tager jeg mig selv i at tænke, om jeg skal fortsætte med denne opgave eller gå i gang med en, der er vigtigere. Pomodoro Timer hjælper til at undgå tidsspild og til at arbejde fokuseret.
Tidligere
Næste

Bestil din Luxafor POMODORO TIMER her!

Luxafor Pomodoro Timer - en uundværlig timer til Pomodoro-teknikken, simpel at installere og let at bruge

DKK 369,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Ønsker du at bestille et større antal Luxafor-produkter, hører vi gerne fra dig, så vi kan sende dig et tilbud.

Frequently Asked Questions