Overvåg mikroklimaet i dit arbejdsområde.Mål, forbedrer og opnå et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

LUXAFOR METEO

Luxafor Meteo er en miljømonitor, der måler mikroklimaet (fugtighed, CO2, temperatur, støj, belysning) på din arbejdsplads. Den lader dig vide og viser på et display, hvad der skal forbedres for at opnå de perfekte forhold på din arbejdsplads for bedre sundhed, højere produktivitet og dermed et bedre arbejdsmiljø.

Insert Content Template or Symbol

Luxafor produkterne bruges allerede på 73.214 kontorer på effektive arbejdspladser verden over, f.eks.:

YouTube LogoGoogle LogoLogitech LogoBank of America logoThales LogoIngram LogoHulu LogoFacebook LogoMicrosoft LogoEtsy LogoButterball Logo

Luxafor produkterne bruges allerede på 73.214 kontorer på effektive arbejdspladser verden over, f.eks.:

Facebook LogoMicrosoft LogoEtsy LogoHulu LogoYouTube LogoGoogle LogoIngram LogoBank of America logoButterball LogoLogitech LogoThales Logo

Miljøforhold, der påvirker din produktivitet

Lyd

I et arbejdsmiljø kan irriterende støj komme fra alle slags kilder: klimaanlæg, modbydelige ringetoner, trafik, nærliggende byggeri, usofistikerede lydmaskeringssystemer og især fra andre menneskers stemmer. Der er masser af undersøgelser, der viser, at den mest destruktive lyd af alle er andres samtaler. Et støjniveau på 60 – 65 decibel, som er almindeligt i nogle åbne kontorer, er ikke kun for højt til koncentration, men kan også hindre et effektivt samarbejde forårsaget taleinterferens.

Temperatur

Temperaturen har stor betydning for både din produktivitet og den generelle komfort på arbejdspladsen. Når din krops temperatur falder, bruger du energi på at holde dig varm, gør mindre energi tilgængelig for koncentration, inspiration og indsigt, mens fordelene ved et varmt kontor kan forbedre produktiviteten. Et varmt kontormiljø kan også spille en afgørende rolle i at skabe varme interpersonelle forbindelser mellem dig og dine kolleger.

Belysning

Belysning på arbejdspladsen er meget vigtig for alle menneskers sundhed og sikkerhed. Dårlig belysning kan påvirke dit helbred og forårsage symptomer som hovedpine, sløvhed, irritabilitet, dårlig koncentration, øjenbelastning.  Belysningsdesign skal tage højde for effekten af skygger, hvad enten det er objekter eller personer i arbejdsmiljøet. Dårlig belysning kan føre til forkerte skygger over dit arbejdsområde, som ofte fører til øjenbelastning og endda forkert holdning. Lyskilder skal placeres korrekt for at minimere disse effekter.

Humidity

Uhensigtsmæssigt fugtighedsniveau bidrager lige til, at du føler dig klam, for varm, døsig og træg, det kan endda forårsage kløende hud, udslæt, ondt i halsen, hoste og en irriterende næse. At blive opmærksom på og regulere denne parameter kan forbedre dig og dine kollegers komfort og velvære, samtidig med at det hjælper dig med at spare penge på medicin og “hurtige work arrounds”.

CO2

God luftkvalitet i dit arbejdsmiljø er en enorm fordel for dit helbred og produktivitet. Undersøgelse efter undersøgelse har vist, at mængden af ventilation eller frisk udeluft, der føres ind, er en kritisk faktor for sundheden. God ventilation har vist sig at reducere dårlige bygningskontruktions symptomer, skære fravær og endda reducere overførsel af infektionssygdomme.

Præsentation af Luxafor Meteo

Luxafor Meteo er en miljømonitor, der er designet til at indikere et problem og hjælpe med at forbedre dit mikroklima, før det har forårsaget langvarig skade. Den måler luftfugtighed, CO2, temperatur, støj, belysning og viser på et display, hvad der skal forbedres for at opnå de perfekte forhold på din arbejdsstation for bedre sundhed, højere produktivitet og dermed et bedre arbejdsmiljø.

Ved at måle luftfugtigheden korrekt på din arbejdsplads vil du være i stand til at forbedre den konsistente klimaanlægskomfort.

Mål luftkvaliteten i dit arbejdsmiljø og forstå, hvordan du forbedrer den, så du føler dig sikker for dig selv.

Mål temperaturen, og forbedre den sammenlignet med den angivne perfekte temperatur til dit arbejdsmiljø.

Med Luxafor Meteo vil du være i stand til at bestemme det nøjagtige støjniveau i dit arbejdsmiljø.

Med Luxafor Meteo bliver du opmærksom på dit belysningsdesign af arbejdsområdet og forbedrer det for at hæve dine produktivitetsniveauer.

Luxafor Meteo tilbyder 3 store fordele:

Øg produktiviteten på lang sigt, da det viser sig, at sunde arbejdere er mere produktive, hvilket betyder bedre arbejdsmoral og højere livskvalitet.

Sænk dine medicin omkostninger , ​som samlet set vil forbedre trivselsniveau og betyder mindre behov for medicin og lægebesøg.

Bedre forhold til kolleger i dit mikroklima, da bedre teamsamarbejde hjælper den enkeltes mentale sundhed og ydeevne.

Luxafor Meteo spec.

 • Dimensioner: 52 x 52 x 27 mm (2.05 x 2.05 x 1.06″)
 • Vægt: 52g
 • Lys: 1 x RGB LED
 • Forbrug: Nominel effekt op til 500 mA
 • Opladning: Med et standard micro USB-datakabel, indbygget 1200 mAh batteri med en arbejdstid på 160 timer
 •  Temperaturfølerens kapacitetsområde: -40° C .. +120° C. (-40° F .. + 248° F)
 • Relativ luftfugtighed: 0 .. 100% rækkevidde
 • Lysintensitet: Omgivende lys ~ 0 lux .. over 10.000 lux
 • Luftkvalitet: CO2-outputområde 400 ppm .. 32768 ppm
 • Støjniveau: 40..95dB (± 3dB)

Luxafor Meteo Device to Measure Workplace Environment -Measure CO2, Temperature, Humidty, Lighting and Noise

Hvad siger vores kunder

Daniele Ferla

#coworkingtreviglio

Efter at have flyttet vores kontor til en anden bygning, bemærkede jeg at flere og flere af mine kollegaer, led af humørsvingninger, generelt dårligere helbred og produktivitetstab.Jeg kunne ikke finde en løsning på dette i lang tid, men jeg så fandt ud af, at Luxafor var kommet med en genial kompakt meteostation, bestilte jeg den straks, og nu ved jeg, at glade kolleger er de bedste kolleger!

Elizabete - Luxafor Meteo

Elizabete Tigale

HR manager

Det bedste ved Luxafor er enkelheden. I vores virksomhed har vi brugt hvert produkt og er meget glade for at finde ud af, at Luxafor Meteo er tilgængelig til bestilling nu. Bestilte med det samme tre til vores kontor, da Luxafor gadgets altid imødekommer vores medarbejders høje forventninger. Uden tvivl en anden fremragende løsning fra dette firma! Tak!

Luxafor Meteo – Mål, forbedrer og opnå et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

Luxafor Meteo Device to Measure Workplace Environment -Measure CO2, Temperature, Humidty, Lighting and Noise

Hvad får jeg:

 • 1 x Luxafor Meteo – miljøovervågningen
 • 1 x USB opladningskabel

Kr. 986,00 ekskl. moms

Fast and Secure Shipping logo

Choose secure fast shipping with courier services to get your Luxafor Switch sooner

Anmod om tilbud

Ønsker du at bestille et større antal Luxafor Meteo? Så er du velkommen til at sende os en besked, herefter sender vi dig et tilbud!

SEND

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 • Betalinger
 • Ordrer
 • Forsendelse

Betalinger

Kan jeg betale med kreditkort?

Ja, i vores webshop kan du vælge at betale med kreditkort.

Kan jeg betale via EAN?

Ja, i vores webshop kan du vælge at betale via EAN.

Kan jeg betale via bankoverførelse?

Ja, i vores webshop kan du vælge at betale via bankoverførelse. Din ordre vil blive sendt, når vi har modaget hele ordrebeløbet.

Hvem betaler evt. told og afgifter?

Alle priser i vores webshop vises ekskl. moms. Den samlede faktura er inkl. moms. Vi er dog ikke ansvarlige for ekstra gebyrer, du måtte pådrage dig som følge af forsendelser ud over Danmarks grænser.

Er mine betalingsoplysninger sikre?

Vi bruger 3D Secure™ (eller SCA) betalingsmetode, så din bank beder dig muligvis om at bekræfte din identitet for at bekræfte betalingen.Denne sikre online betalingstjeneste er tilgængelig for Visa-, Maestro-, American Express- og MasterCard-kort. Godkendelsesproceduren er enkel og involverer 3 trin.- Foretag din ordre, og indtast dine debet- eller kreditkortoplysninger.- Hvis sikkerhedssystemet er aktiveret til dit kort, åbnes et 3D Secure™ -vindue. Din bank vil bede dig om at bekræfte din identitet ved at indtaste en godkendelseskode (I de fleste tilfælde er dette en engangs-sikkerhedskode, der sendes til dig via SMS på din mobiltelefon) eller ved at logge ind på din netbank*.- Når du har indtastet den korrekte sikkerhedskode eller har logget ind på din netbank, er din betaling accepteret, bekræftes din ordreplacering.* Efter 3 mislykkede godkendelsesforsøg annulleres din transaktion, og en placering holdes på dit kort. I dette tilfælde skal du kontakte din bank.

Ordrer

Jeg har fået et tilbud. Hvordan kan jeg bestille Luxafor?

Venligst send os en ordre med virksomhedens navn og adresse samt kontaktperson, tlf.nr. og e-mailadresse. Ligeledes bedes CVR-nr. og leveringsadresse anført. Venligst angiv også den foretrukne betalingsform. Ordren sendes til denne e-mail: info@luxafor.dk.

Hvordan kan jeg bestille Luxafor Meteo til mit firma i EU?

For at udstede en faktura uden moms, bedes du sende dit virksomheds fulde navn og dets momsnummer sammen med fakturerings- og forsendelsesadresse, din foretrukne betalingsmetode og antallet af Luxafor Meteo-enheder til luxafor@greynut.com.

Jeg har ændringer til min ordre, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker at ændre eller afbestille din ordre, bedes du kontakte os på flg. e-mail-adresse: info@luxafor.dk. Generelt behandler vi ordrer indenfor 24 timer, og derefter kan der ikke ændres i ordren.Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål.

Forsendelser

Sender I over hele verden?

Ja vi gør. Vi er dog ikke ansvarlige for ekstra gebyrer, du måtte pådrage dig som følge af internationale forsendelser.

Hvorledes foregår forsendelse?

• Leveringstid: 2-5 dage. Dog længere tid ved internationale forsendelser.• Forsendelse sker med PostNord / GLS / DAO. Alle ordrer tillægges fragt og ekspeditionsgebyr.Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål.