OplevLuxafor MUTE BUTTON

Med Luxafor MUTE BUTTON kan man som hjemmearbejdende tænde og slukke for mikrofonen med et enkelt tryk - dermed viser man de andre familiemedlemmer, om man er disponibel eller ej med rød/grøn farve eller andre farvekoder.
Få kontrol over forstyrrelser på hjemmearbejdspladsen, når du er optaget i møde eller arbejder koncentreret - så du kan opnå gode resultater!

Takes only 53 seconds to watch

Luxafor MUTE BUTTON - en USB LED mute-knap til din mikrofon, der hjælper dig
med at undgå forstyrrelser.

Luxafor produkterne bruges allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos

Introduktion afLuxafor MUTE BUTTON

Luxafor MUTE BUTTON er en innovativ måde til hurtigt at mute/unmute din mikrofon og vise til dine familiemedlemmer, om du er disponibel eller ej.

Let at bruge, nem at installere og kan forstås af alle.

Sagt om Luxafor:

Luxafors intelligente lys fortæller dine kollegaer, hvornår det er ok at forstyrre og hvornår det ikke er. Lidt som et trafiklys, lyser denne lille enhed enten grønt eller rødt. Det er meget nemt.

For at det er virkeligt effektivt, skal der være en fælles kultur på arbejdspladsen. Virksomheder, der ønsker denne kultur, bør købe Luxafors produkter til medarbejderne og lære alle, hvornår der kan sættes rødt lys osv.

Lyder dette bekendt?

Uønskede forstyrrelser i løbet af et møde eller når man arbejder fokuseret.

Gør som tusindvis af tilfredse brugere

"Jeg bestilte Luxafor Flag til hele teamet, og der har været meget positivt feedback. I sammenligning med tilsvarende produkter, tager disse ikke plads på skrivebordet, er nemme at se fra alle vinkler og nemme at implementere i et større team."

5/5
Alma Talbot
Production Coordinator EA - Electronic Arts

Hvad siger vores kunder

Aase Søndergaard
Aase Søndergaard
Bravida Danmark A/S
Læs mere
Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Laura Emilie Thomsen
Laura Emilie Thomsen
Learningbank A/S
Læs mere
”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum. På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”.
Carrie Harritsø
Carrie Harritsø
Arla Fonden
Læs mere
Det bedste ved Luxafor er, at det er så simpelt. En del af mulighederne i softwaren er lidt for sjov, hvilket er nødvendigt på arbejdspladsen, men brugen af rødt, gult og grønt lys er klart det, som gør Luxafor til en succes. Intet andet og ingen ord behøves for at vise din arbejdsstatus, blot tænd for Luxafor! Fantastisk!
Rikke Wehner Hein
Rikke Wehner Hein
Art director, TELMORE
Læs mere
Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej. Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co ApS
Læs mere
Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave. Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt. For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over. En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere. Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret.
Lene Mortensen
Lene Mortensen
HEIMDALL'S ApS
Læs mere
– En moderne høreklinik
Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/ – er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv. Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve.
Tidligere
Næste

Hvordan fungerer det?

Her kan du læse om, hvordan brugere har glæde af Luxafor MUTE BUTTON, når de arbejder hjemme.

Du kan med et enkelt tryk nemt og hurtigt mute og unmute din mikrofon

Slut med at skifte imellem flere vinduer og skærmbilleder for at mute din mikrofon, hvis du pludselig bliver afbrudt. Mee Luxafor MUTE BUTTON kan du hurtigt tænde/slukke din mikrofon og dermed LED farve-indikatoren, hvis du ikke er disponibel.

Vis alle, om du er disponibel, og om din mikrofon er muted eller unmuted, når du er i virtuelt møde.

Undgå at blive forstyrret af din familie eller dine kollegaer, hvis du er i virtuelt møde. Luxafor MUTE BUTTON er let at forstå med rød/grøn farve, der viser om du er disponibel eller ej, om din mikrofon er tændt eller slukket.

Organiser din egen arbejdsrytme og bliv mere effektiv

Få kontrol over forstyrrelser på hjemmearbejdspladsen, når du er optaget i møde eller arbejder koncentreret – så du kan opnå gode resultater! 

Alle features

Luxafor MUTE BUTTON er ikke blot en mikrofon-knap. Det er din personlige "ikke-forstyrre"-knap, der viser, om du er disponibel eller ej - den kan også vise Timer, produktivitet og kan integreres med produktivitets-apps.
Luxafor MUTE BUTTON er din personlige assistent, som hjælper dig til at nå mere på kortere tid!

Hvordan Luxafor MUTE BUTTON kan hjælpe med at forbedre din produktivitet

Automatisk mute/unmute integration med alle virtuelle møde-platforme

Available on:

Farve-indikator for at vise tilgængelighed

Available on:

Hvordan virker det?

Luxafor MUTE BUTTON specifikationer

Luxafor Mute button

Få logo på Luxafor Mute Button

Hvad siger vores kunder?

Michele Bertoli
Michele Bertoli
Front End Engineer hos Facebook
Læs mere
Jeg kan nu vise alle, om jeg er disponibel eller ej. Det har været meget effektivt. Jeg benytter rødt lys, og indtil nu har ingen forstyrret mig. Mit næste mål er at lege med webhook API : )
Kayln Denniston
Kayln Denniston
Client Success Manager hos EventBooking
Læs mere
Fantastisk service, de var meget hjælpsomme og ville gerne assistere med Gmail integration. ved forslaget om at benytte Zapier, kunne jeg integrere præcist det, jeg ønskede, og endda mere. Mange tak! glæder mig til at benytte produkterne fremover.
Nathan Duersch
Nathan Duersch
Director of Operations hos Symantec
Læs mere
IJeg har benyttet nogle få Luxafor-produkter, og de er simple og effektive, og de sparer omkostninger. Jeg købte Luxafor Mute Button til mig team, da vi arbejder hjemmefra, og det har været meget effektivt.
Tidligere
Næste

Bestil din Luxafor MUTE BUTTON her!

Luxafor MUTE BUTTON - USB LED mute-knap til din mikrofon, så du undgår forstyrrelser

1.50 m (59") kabel
0.50 M (20") kabel

DKK 279,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Er du interesseret i at købe et større antal Luxafor MUTE BUTTON, så send os en besked. Vi sender dig derefter et tilbud.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål