OplevLuxafor Switch

Luxafor Switch er med til at forbedre kommunikationen på kontorer over hele verden, idet den viser, om en arbejdsplads eller et mødelokale er ledigt, og dermed undgås unødige forstyrrelser.

Varer kun 55 sekunder

Luxafor Switch - trådløs og fjernbetjent "ikke-forstyrre"-indikator med LED-lys

Luxafor produkterne bruges allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos:

Introduktion afLuxafor Swtich

Luxafor Switch er en smart måde at vise, om et kontor/mødelokale er ledigt: med en enkelt håndbevægelse kan man skifte farve, - fra op til 25 meters afstand.

Let at bruge, simpelt at installere og kan forstås af alle.

Sagt om Luxafor:

Luxafors intelligente lys fortæller dine kollegaer, hvornår det er ok at forstyrre og hvornår det ikke er. Lidt som et trafiklys, lyser denne lille enhed enten grønt eller rødt. Det er meget nemt.

For at det er virkeligt effektivt, skal der være en fælles kultur på arbejdspladsen. Virksomheder, der ønsker denne kultur, bør købe Luxafors produkter til medarbejderne og lære alle, hvornår der kan sættes rødt lys osv.

Lyder dette bekendt?

Der er tvivl, om lokalet er ledigt

Usikkerhed om hvorvidt den personlige arbejdsplads er ledig
eller ej

Gør som hundredvis af andre brugere

Luxafor Switch har ændret alt for os, vi havde før et kaotisk mødelokale booking-system. Vi gik fra dør til dør, når vi skulle have et spontant møde, og vi kom ofte til at forstyrre andre, idet vore døre er af træ, og vi kan derfor ikke se, om lokalet allerede er optaget. Nu kan vi altid på afstand se, om lokalet er optaget. Det er ekstra vigtigt for os, da vi kun har 6 mødelokaler. Vi er også meget tilfredse med, at der ikke behøves software, fordi der er store sikkerhedskrav fra IT-afdelingen, når der skal downloades fra internettet. Vi kan varmt anbefale dette produkt!

5/5
Alex Cotny
Talent-specialist hos CREATIVELY

How to Easily inspire Great Team Performance Without Causing Burnout?

We got you covered!

Wondering how to present Luxafor Flag to your boss?

We got you covered!

Hvad kan du opnå med Luxafor Switch?

Er mødelokalet ledigt?

Er arbejdspladsen ledig?

How to Easily implement Luxafor Flag in your workplace?

We got you covered!

Hvordan virker det?

Der kan vælges imellem 4 farver:

Luxafor Switch specifikationer

Luxafor Bluetooth / Luxafor Dot med Luxafor Power Bank

Luxafor Switch Cube

Hvad siger vores kunder?

Mike Jessop​
Mike Jessop​
SERVICEDESK MANAGER HOS COMPUTERWORLD
Læs mere
"Efter en kort testperiode, har vi udrullet Luxafor i hele virksomheden. Man kan nemt få ro til at arbejde uforstyrret. Vi er gået et skridt videre, og vi benytter Luxafor Switch til mødelokalerne."​
Elizabete Tigale
Elizabete Tigale
HR MANAGER hos Oracule Tang Spaces
Læs mere
Jeg fik det fulde Switch sæt, fik det installeret på bogstaveligt talt 1 minut og var chokeret over, hvor simpelt det er at bruge et så avanceret system. Det næst-bedste ved Switch er, hvor let det er at forstå for både medarbejdere og gæster - alle forstår rødt og grønt! Der er aldrig mere problemer med at vide, om mødeområdet er ledigt.
Nathan Duersch
Nathan Duersch
Director of Operations hos Symantec
Læs mere
Jeg har brugt et par af Luxafors produkter, de er effektive, omkostningsbesparende og nemme at bruge. Jeg købte dem til mit team, for vi arbejder ofte i åbne kontormiljøer. Dette hjælper med at undgå unødige forstyrrelser, især når jeg holder en-til-en-samtaler.
Tidligere
Næste

get Your Luxafor Switch Now!

Luxafor Switch - en uundværlig, trådløs indikator med LED-lys, nemt at installere
og let at bruge.

DKK 839,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Er du interesseret i at bestille et større antal Luxafor-produkter?
Send os en besked, så laver vi et tilbud til dig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg sætte Luxafor Switch på min kontorvæg eller på døren indtil mødelokalet?

Brug magneten, som er med i pakken, til at sætte Luxafor Switch på en hvilken som helst overflade. Tag blot plasticet af den dobbelt-klæbende tape på magneten og sæt den på en hvilken som helst overflade, hvor du ønsker at Luxafor Switch skal sidde. Det kan være på din kontorvæg, din dørkarm, eller udenfor mødelokalt osv.

Skal der benyttes software til Luxafor Switch?

Nej, Luxafor Switch er den unikke løsning, som er helt trådløs og uden software. Blot drej på Switch-Cube-terningen for at skifte farve på Dot-indikatoren udenfor lokalet.

Hvor langt væk fra Dot virker Switch-Cube-terningen?

Den fungerer på afstande op til 25 meter uden forhindringer. Dette kan påvirkes af metalgenstande eller tykke betonvægge.

Virker Luxafor Switch med den Luxafor Bluetooth, som jeg allerede har?

Selvom der er identiske dele i begge, er det vigtigt, at man ikke bytter om på enheder fra Luxafor Switch og Luxafor Bluetooth sæt. 

Luxafor Bluetooth er udviklet til at fungere med Luxafor software, hvorimod Switch er fuldstændig trådløs og kontrolleres via Switch-Cube-terningen.

Kan jeg styre flere Dots med samme terning?

Nej,  Dot fungerer kun med en terning. 

Er der garanti på Luxafor Switch?

Ja, der er 1 års garanti.

Hvilken valuta er priserne i?​​​​

Alle priser er i DKK ekskl. moms.

Kan jeg betale med kreditkort?

Ja, i vores webshop kan du vælge at betale med kreditkort.

Kan jeg betale via EAN?

Ja, i vores webshop kan du vælge at betale via EAN.

Kan jeg betale via bankoverførsel?

Ja, i vores webshop kan du vælge at betale via bankoverførsel. Din ordre bliver afsendt, når vi har modaget ordrebeløbet.

Er du ansat i Københavns Kommune?

Er du ansat i Københavns Kommune, kan du bestille Luxafors produkter via indkøbssystemet ‘Kvantum’, da ABM InfoGRAPHIE / Luxafor er oprettet som leverandør.

Hvordan kan jeg bestille Luxafor?

Venligst send os en ordre med virksomhedens navn og adresse samt kontaktperson, tlf.nr. og e-mailadresse. Ligeledes bedes CVR-nr. og leveringsadresse anført. Venligst angiv også den foretrukne betalingsform. Ordren sendes til denne e-mail: info@luxafor.dk.

Hvordan kan jeg få logo på Luxafor Flag?

Minimumordre på gravering – 25 Luxafor enheder med samme logo Kr. 42,00 pr. stk. Alle priser er ekskl. levering, moms og startomkostninger på gravering. Kontakt os på info@luxafor.dk.

Jeg har ændringer til min ordre, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker at ændre eller afbestille din ordre, bedes du kontakte os på flg. e-mail-adresse: info@luxafor.dk. Generelt behandler vi ordrer indenfor 24 timer, og derefter kan der ikke ændres i ordren.

 
Sender I kun til Danmark?

Nej, vi sender til Danmark, Norge og Sverige.

Hvorledes foregår forsendelse?

  • Leveringstid: 2-5 dage.
  • Forsendelse sker med PostNord / GLS / DAO. Alle ordrer tillægges fragt og ekspeditionsgebyr.
    •  
 

Hvilke API’er tilgængelige?

Du finder alle de filer, der er nødvendige til udvikling på Windows og Mac her

Her er hvad du finder i den downloadede fil:

Du kan finde flere informationer om API HER.

Vi er begejstret over den enorme interesse for Luxafor. Så vi har udarbejdet en liste over alle, der har lagt deres tid og kræfter i at udvikle nye Luxafor open source-projekter.

Fra første dag blev Luxafor oprettet som et open source-software. Fordi vi mener, at Luxafor med lidt kreativitet og opfindsomhed kan blive det mest nyttige værktøj ikke kun for åbne kontorlandskaber. Og med en open-source-kode kunne enhver studere, ændre og udvikle nye løsninger, integrationer og funktioner. Skræddersyet til de behov der er passende for netop dem.

Klik HER for at komme til listen.

Vi vil sætte pris på det, hvis du deler dit arbejde med vores fællesskab! Venligst send os linkene til dit arbejde på info@luxafor.dk

Kontakt os, hvis du har spørgsmål