OplevLuxafor Switch

Luxafor Switch er med til at forbedre kommunikationen på kontorer over hele verden, idet den viser, om en arbejdsplads eller et mødelokale er ledigt, og dermed undgås unødige forstyrrelser.

Varer kun 55 sekunder

Luxafor Switch - trådløs og fjernbetjent "ikke-forstyrre"-indikator med LED-lys

Luxafor produkterne bruges allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos:

Introduktion afLuxafor Swtich

Luxafor Switch er en smart måde at vise, om et kontor/mødelokale er ledigt: med en enkelt håndbevægelse kan man skifte farve, - fra op til 25 meters afstand.

Let at bruge, simpelt at installere og kan forstås af alle.

Sagt om Luxafor:

Luxafors intelligente lys fortæller dine kollegaer, hvornår det er ok at forstyrre og hvornår det ikke er. Lidt som et trafiklys, lyser denne lille enhed enten grønt eller rødt. Det er meget nemt.

For at det er virkeligt effektivt, skal der være en fælles kultur på arbejdspladsen. Virksomheder, der ønsker denne kultur, bør købe Luxafors produkter til medarbejderne og lære alle, hvornår der kan sættes rødt lys osv.

Lyder dette bekendt?

Der er tvivl, om lokalet er ledigt

Usikkerhed om hvorvidt den personlige arbejdsplads er ledig
eller ej

Gør som hundredvis af andre brugere

Luxafor Switch har ændret alt for os, vi havde før et kaotisk mødelokale booking-system. Vi gik fra dør til dør, når vi skulle have et spontant møde, og vi kom ofte til at forstyrre andre, idet vore døre er af træ, og vi kan derfor ikke se, om lokalet allerede er optaget. Nu kan vi altid på afstand se, om lokalet er optaget. Det er ekstra vigtigt for os, da vi kun har 6 mødelokaler. Vi er også meget tilfredse med, at der ikke behøves software, fordi der er store sikkerhedskrav fra IT-afdelingen, når der skal downloades fra internettet. Vi kan varmt anbefale dette produkt!

5/5
Alex Cotny
Talent-specialist hos CREATIVELY

Hvad siger vores kunder

Aase Søndergaard
Aase Søndergaard
Bravida Danmark A/S
Læs mere
Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Laura Emilie Thomsen
Laura Emilie Thomsen
Learningbank A/S
Læs mere
”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum. På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”.
Carrie Harritsø
Carrie Harritsø
Arla Fonden
Læs mere
Det bedste ved Luxafor er, at det er så simpelt. En del af mulighederne i softwaren er lidt for sjov, hvilket er nødvendigt på arbejdspladsen, men brugen af rødt, gult og grønt lys er klart det, som gør Luxafor til en succes. Intet andet og ingen ord behøves for at vise din arbejdsstatus, blot tænd for Luxafor! Fantastisk!
Rikke Wehner Hein
Rikke Wehner Hein
Art director, TELMORE
Læs mere
Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej. Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co ApS
Læs mere
Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave. Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt. For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over. En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere. Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret.
Lene Mortensen
Lene Mortensen
HEIMDALL'S ApS
Læs mere
– En moderne høreklinik
Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/ – er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv. Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve.
Tidligere
Næste

How to Easily inspire Great Team Performance Without Causing Burnout?

We got you covered!

Wondering how to present Luxafor Flag to your boss?

We got you covered!

Hvad kan du opnå med Luxafor Switch?

Er mødelokalet ledigt?

Er arbejdspladsen ledig?

How to Easily implement Luxafor Flag in your workplace?

We got you covered!

Hvordan virker det?

Der kan vælges imellem 4 farver:

Luxafor Switch specifikationer

Luxafor Bluetooth / Luxafor Dot med Luxafor Power Bank

Luxafor Switch Cube

Hvad siger vores kunder?

Mike Jessop​
Mike Jessop​
SERVICEDESK MANAGER HOS COMPUTERWORLD
Læs mere
"Efter en kort testperiode, har vi udrullet Luxafor i hele virksomheden. Man kan nemt få ro til at arbejde uforstyrret. Vi er gået et skridt videre, og vi benytter Luxafor Switch til mødelokalerne."​
Elizabete Tigale
Elizabete Tigale
HR MANAGER hos Oracule Tang Spaces
Læs mere
Jeg fik det fulde Switch sæt, fik det installeret på bogstaveligt talt 1 minut og var chokeret over, hvor simpelt det er at bruge et så avanceret system. Det næst-bedste ved Switch er, hvor let det er at forstå for både medarbejdere og gæster - alle forstår rødt og grønt! Der er aldrig mere problemer med at vide, om mødeområdet er ledigt.
Nathan Duersch
Nathan Duersch
Director of Operations hos Symantec
Læs mere
Jeg har brugt et par af Luxafors produkter, de er effektive, omkostningsbesparende og nemme at bruge. Jeg købte dem til mit team, for vi arbejder ofte i åbne kontormiljøer. Dette hjælper med at undgå unødige forstyrrelser, især når jeg holder en-til-en-samtaler.
Tidligere
Næste

Bestil din Luxafor SWITCH her!

Luxafor Switch - en uundværlig, trådløs indikator med LED-lys, nemt at installere
og let at bruge.

DKK 839,00 ex. moms

Bed om et tilbud

Er du interesseret i at bestille et større antal Luxafor-produkter?
Send os en besked, så laver vi et tilbud til dig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål