OplevLuxafor orb

Luxafor ORB giver dig og dit team mulighed for at undgå uønskede forstyrrelser, så du kan organisere din arbejdsdag bedst muligt - og opnå de ønskede resultater - både i mindre og større kontormiljøer.

Luxafor ORB - en vid-vinkel USB LED-knap, der hjælper dig med at undgå forstyrrelser.

Luxafor produkterne bruges allerede af

0
effektive medarbejdere f.eks. hos:

Luxafor orb

Luxafor ORB er en innovativ måde at vise kollegaerne, om man er optaget eller disponibel - og samtidig få notifikationer.

Let at installere og at bruge, og den forstås af alle.

Skrevet i pressen:

Luxafor’s intelligente lys, som er forbundet til din computer via USB [...], fortæller dine kollegaer, hvornår de kan tale til dig og hvornår de ikke kan. En slags trafiklys, den lille enhed lyser grønt, når du er dispobiel og rødt, når du ikke er. Det er helt klart bedre end at bede dem tie stille!

For at Luxafor busylight har den rette effekt, skal det være en del af en større sammenhæng, hvor man ønsker at skabe en arbejdskultur med fokus på muligheden for at arbejde koncentreret. Virksomheder, der ønsker at skabe et sådant miljø, bør købe Luxafor til alle ansatte og lære dem, hvornår man kan sætte sit lys på rødt.

Lyder dette bekendt?

Uønskede forstyrrelser

Afbrudt og ustruktureret arbejdsrytme

Hvad siger vores kunder

Laura Emilie Thomsen
Laura Emilie Thomsen
Learningbank A/S
Læs mere
”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum. På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Rikke Wehner Hein
Rikke Wehner Hein
Art director, TELMORE
Læs mere
Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej. Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.
Lene Mortensen
Lene Mortensen
HEIMDALL'S ApS
Læs mere
– En moderne høreklinik
Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/ – er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv. Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve.
Aase Søndergaard
Aase Søndergaard
Bravida Danmark A/S
Læs mere
Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres. Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!
Carrie Harritsø
Carrie Harritsø
Arla Fonden
Læs mere
Det bedste ved Luxafor er, at det er så simpelt. En del af mulighederne i softwaren er lidt for sjov, hvilket er nødvendigt på arbejdspladsen, men brugen af rødt, gult og grønt lys er klart det, som gør Luxafor til en succes. Intet andet og ingen ord behøves for at vise din arbejdsstatus, blot tænd for Luxafor! Fantastisk!
Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
Skjoldby & Co ApS
Læs mere
Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave. Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt. For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over. En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere. Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret.
Tidligere
Næste

Gør som tusindvis af tilfredse brugere

"Jeg bestilte Luxafor busylights til vores team, og feedbacken har været meget positiv. Sammenlignet med lignende produkter optager disse ikke nogen skrivebordsplads, er let synlige fra alle vinkler og er super nemme at bruge og implementere på tværs af et stort team."

5/5
Alma Talbot
Produktionskoordinator hos EA - Electronic Arts

Hvordan fungerer det?

Her kan du læse om, hvordan mere end 143.000 brugere har glæde af Luxafor på deres arbejdsplads

Organiser arbejdsrytmen for dig og dit team

Luxafor ORB hjælper til at skabe nye standarder for arbejdspladsen, så arbejdsrytmen tilpasses både personligt og til teamet.

Opnå bedre projektarbejde

Bedre performance skaber et godt miljø for succes og fremmer teamwork og arbejdsglæde.

Opnå et bedre teamwork

Du kan opnå bedre resultater, både individuelt og i teamet.

Alle features

Luxafor ORB er ikke bare en statusindikator - der er også features som f.eks. Timer, Pomodoro og mulige integrationer med produktivitetsapps og notifikations-apps, der gør Luxafor ORB til din personlige assistent og giver dig mere tid!

Hvad du kan opnå med Luxafor ORB

Farve-indikator til at vise tilgængelighed

Fungerer på:

Integration til effektiv kommunikation​

Fungerer på:

Fungerer på:

Notifikationer for at få en bedre arbejdsrytme

Fungerer på:

Hvordan virker det?

Luxafor ORB specifikationer

Bestil Din Luxafor Orb Her!

Luxafor ORB - en uundværlig LED-lampe der viser, om du er disponibel eller ej. Let at installere og at bruge

Fra DKK 325 til DKK 351

Vælg USB kabeltype og -længde

USB-KabEl (Windows)
1.50 m (59") kabel
0.50 m (20") KabEl

DDK 351,00 ex. moms

USB-C-Kabel (Mac)
1.50 m (59") Kabel
0.50 m (20") kabel

DDK 351,00 ex. moms​

Bed om et tilbud

Er du interesseret i at købe et større antal Luxafor-produkter, så send os en besked. Vi sender dig derefter et tilbud.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål