Hvad siger vores kunder?

På denne side kan du læse hvilken oplevelse vores kunder har haft med Luxafor.

Kundeanmeldelse

Learningbank

”Vi holder af vores åbne kontorlandskab, hvor vi kan have interaktion med hinanden. Men det kan også til tider være en udfordring når det kommer til produktivitet og koncentration. Derfor testede vi Luxafor, og har nu implementeret det som et konkret initiativ på vores arbejdsplads. Luxafor flaget er et effektivt redskab til at etablere en kultur, hvor man respekterer hinandens tid og rum.

På et mere individuelt niveau anvender vi Pomodoro-timeren; metoden hjælper os til at arbejde fokuseret med konkrete opgaver, og komme i mål med disse opgaver. Og det er en succes i sig selv”.

kundeanmeldelse

Telmore

Det har været en fornøjelse, at stifte bekendtskab med Luxafor. Opgaver har ofte brug for fuld opmærksomhed samt fordybelse, og det er Luxafor et enestående værktøj til. Vi har en klar fornemmelse af, at vi effektiviserer vores arbejdsdag. Vi har indført en Go-Ring-mail-kultur (gorima), hvor det er altafgørende, at kollegaer kan se, om man er optaget eller ej.

Det er her Luxafor kommer på banen. Derudover er den æstetisk pænt udført og utrolig brugervenlig.

kundeanmeldelse

Skjoldby & Co

"Når gæster træder ind på vores storrumskontor, bliver de overrasket over, hvor stille her er. Der er arbejdsro. Alle er koncentreret og fokuseret på deres nuværende arbejdsopgave.

Det har ligget mig meget på sinde at skabe en arbejdskultur, hvor man ikke forstyrrer sine kollegaer unødigt.

For hvis vi lader os forstyrre, som jeg hører, man ofte bliver forstyrret i andre storrumskontorer, så er vi ikke effektive og produktive. Det medfører, at du ikke når de ting, som du har planlagt. Og det medfører, at du går presset og stresset hjem, fordi du ikke nåede dine planer. Måske er du endda nødt til at arbejde over.

En af de vigtigste redskaber som har skabt denne arbejdskultur, er Luxafor-lampen. Den fortæller: ”Jeg kan ikke forstyrres” og det respekteres af både medarbejdere og ledere.

Du kan stadig godt vende ting med dine kollegaer henover skrivebordene eller tage et spil bordfodbold, men altid med respekt for de andre der er på kontoret."

kundeanmeldelse

HEIMDALL'S

"Som nyere og smart høreklinik med fart på, der har digitaliseret mange af processerne for vores kunder – blandt andet via online høretest https://heimdalls.dk/hoeretest/
– er det essentielt at kunne se, hvornår vi er i fordybelsestid, samtale med kunder osv.

Til det er Luxafor en kanonhjælp, da vi har valgt at tage alle fordelene ved primært at være i åbne kontorer, så vi får klaret dagligdagsopgaverne med det samme. Det virker supergodt, og Luxafor er megaprofessionelle!! Kan kun anbefale at prøve. "

Kundeanmeldelse

Bravida

Et par af mine kollegaer testede Luxafor og fandt ud af, at det var meget nyttigt, derfor bestilte vi flere. Vores produktivitet er blevet bedre, fordi vi har lettere ved at henvende os til de andre, og vi ved med det samme, om de må forstyrres.

Når vi arbejder på et projekt med en stram deadline, er den røde lampe en “life saver”, men faktisk synes jeg, at den grønne lampe er mere nyttig. Nu kan jeg afbryde mine kollegaer uden at have dårlig samvittighed!

Udforsk vores produkter