En nybegynderguide til Busylight

En nybegynderguide til Busylight

Det kan nogle gange være svært at navigere i et kontormiljø, især når alle arbejder uafhængigt, men på det samme projekt. Der er ofte tidspunkter, hvor du har brug for at diskutere noget med en kollega, men det kan være svært at vide, om de har travlt, eller om de er fri til at tale. Derfor blev busylight opfundet, dets mål er at gøre kontormiljøet til et mere produktivt sted. Hvis du ikke ved, hvad denne enhed er, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af alt hvad du behøver at vide om det.

Hvad er Busylight?
En Busylight er en ny udvikling inden for kontorteknologi, der er designet til at gøre arbejdspladsen til et bedre og mere produktivt miljø for alle medarbejdere. Denne enhed er lysbaseret og fortæller kolleger, om du i øjeblikket er i et opkald eller i forstyr ikke-tilstand, eller om det er okay at komme over og tale med dig. Devise bruger farvekodede lys, hvor hver farve betyder en anden ting, det er i det væsentlige en indikator for ikke verbalt at give alle andre mulighed for at vide, hvad du laver, og om du kan chatte eller ej. Den er fastgjort til en lang ledning, så du kan placere enheden på kanten af dit skrivebord, kabine eller kontor for at gøre det nemt for alle andre på kontoret at se.

Sådan fungerer det
Enheden fungerer på en relativt enkel måde ved at bruge et farvekoordineret lys, så andre mennesker i området straks kan se din status uden at skulle kommunikere verbalt med dig. Dette giver dem mulighed for at handle i overensstemmelse hermed ved at vende tilbage for at kontrollere din status senere, hvis du i øjeblikket ellers er forlovet. De lyse farver relaterer til visse aktiveringer og opretter forbindelse til bestemte programmer såsom Teams. Lyset kan ændres automatisk eller manuelt af brugeren. Denne enhed monteres let på skriveborde eller døråbninger, så den er velegnet til dem, der har et kontor, eller dem, der arbejder i et åbent arbejdsområde.

Hvad betyder farverne?
Der er flere forskellige farvede lys, der vises på enheden, men de mest almindelige er grønne, røde og gule. Det grønne lys betyder for kolleger, at du er tilgængelig, og at det er okay at komme over til dit skrivebord. Rød betyder derimod, at du ikke er tilgængelig og sandsynligvis er på et opkald eller i et møde. Det gule lys betyder generelt, at du i øjeblikket er væk fra din computer.

Hvordan installeres det?
Installation af Busylight er meget enkel, da enheden opretter forbindelse til din arbejdscomputer via USB. Når du har tilsluttet den til din computer, skal du blot downloade et program, der gør det muligt at interagere med applikationer som Teams. Når du har installeret applikationen og tilsluttet enheden, er den klar til brug. Alt du skal gøre er at placere lyset et sted, der er klart for alle på kontoret at se.

Hvad er Busylights historie?

Plenom Kuando, en pioner inden for busylight-epoken, så sin begyndelse omkring 2001. Dette var en tid, hvor udviklerne bemærkede udfordringerne, som folk, der brugte headsets, stod overfor med at signalere deres telefonstatus til kolleger.

I løbet af årene udviklede busylights sig kontinuerligt, og Luxafor blev en integreret del af denne epoke, blev der gradvist tilføjet flere signaler og funktioner til enheden. Denne udvikling gjorde det ikke kun lettere at signalere telefonsamtaler, men også at tydeliggøre en persons aktuelle arbejdsstatus. På trods af det nøjagtige årstal for produktets lancering blev Luxafor en vigtig bidragyder til busylight-epokens start og og er med til at sætte standarden for effektiv kommunikation på arbejdspladsen.

Hvad er fordelene?
Der er mange fordele ved enheden, men den vigtigste er, at den øger produktiviteten. Det giver let folk mulighed for at vide, om du er fri, eller om du i øjeblikket er midt i noget, hvilket betyder, at du ikke bliver afbrudt, hvis du har travlt. Enheden hjælper også med opkaldshåndtering, så du er mindre tilbøjelig til at gå glip af vigtige opkald. Desuden blinker det også, når du har et indgående opkald, så hvis du ikke hører din ringetone, advarer lyset dig.