Fik vi mødt hinanden på Træfpunkt HR 2022?

Fik vi mødt hinanden på Træfpunkt HR 2022?

Undskyld, må jeg forstyrre dig et øjeblik? Læser Fik vi mødt hinanden på Træfpunkt HR 2022? 2 minutter Næste En nybegynderguide til Busylight

Fik vi mødt hinanden på Træfpunkt HR 2022?

Måske du svingede forbi vores stand på Træfpunkt HR 2022 – og måske ikke. Men uanset hvad, så kan vores produkter måske have din interesse, når du som arbejdsmiljøinteresseret har besøgt Træfpunkt HR 2022. Luxafor er nemlig en virksomhed, der sælger produkter, der kan bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet på kontoret.

William og Mik på Dansk HR Messen Træfpunkt 2022


En arbejdsdag uden afbrydelser!
Vores største ambition hos Luxafor er, at vi vil hjælpe så mange som muligt rundt omkring på de danske arbejdspladser med at få en arbejdsdag uden afbrydelser! Og det er lige netop dét, vores produkter kan hjælpe med at skabe rammerne omkring. Vores populære busylights (”ikke-forstyrre-lamper”) er stilrene og fås i flere forskellige modeller – og de er alle lette at sætte op.

Se vores forskellige modeller af busylights her.


Skal I prøve 4-dages-arbejdsuge?
Derudover er der også flere virksomheder, som bruger vores produkter som hjælpeværktøjer i forbindelse med at have skabt en 4-dages-arbejdsuge. For at kunne skabe en arbejdsuge, der kun består af 4 dage, så kræver det bl.a., at man som medarbejder har mulighed for at arbejde effektivt og optimere sin arbejdstid.

Og til netop dette er en busylight et ideelt hjælperedskab, så man får muligheden for at arbejde uforstyrret og koncentreret. Derudover kan det også hjælpe f.eks. at have en Pomodoro-timer, der hjælper med at styre din arbejdstid i intervaller og minder dig om at holde pauser, så du kan holde fokus hele arbejdsdagen igennem.

Tøv ikke med at spørge os
Vi håber, at du ved at kigge rundt på vores hjemmeside kan få en fornemmelse af, hvad Luxafor er for en størrelse og hvilke produkter, vi kan tilbyde jeres arbejdsplads.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4244 6488 eller mail info@luxafor.dk, hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig på at høre mere.

Med venlig hilsen
Luxafor Teamet