Det er tirsdag! … derfor kommer her et lille #TirsdagsTip til, hvordan I kan forbedre jeres mødekultur 🗣

Det er tirsdag! … derfor kommer her et lille #TirsdagsTip til, hvordan I kan forbedre jeres mødekultur 🗣

Mange af os holder mange møder i løbet af en arbejdsuge – og hvordan får I skabt en god mødekultur? Vi har samlet et par effektiviseringsforslag herunder:

1. Planlæg møderne korrekt – hav en klar dagsorden for mødet på forhånd, og orienter dine kollegaer om, hvad der evt. skal forberedes inden mødet.
2. Tænk over formatet – skal det være et fysisk eller et online møde? Hvis der er tale om et kort orienteringsmøde, er det måske bedst egnet og mest effektivt som et onlinemøde. Er der derimod tale om et arbejdsmøde, er det bedst at sidde sammen fysisk.
3. Afkort alle møder med 5-10 minutter. Kender I ikke de dage med væg-til-væg møder? Det kan være meget stressende, og man kommer ofte for sent, fordi man lige skal hente en kop kaffe. Derfor
hjælper man ofte hinanden ved, at der er luft imellem møderne.

Og så har vi hos Luxafor selvfølgelig et produkt, der også kan hjælpe med
mødekulturen. Luxafor Switch er nemlig en trådløs busylight, der let kan monteres på væggen ved døren uden foran et mødelokale og vise at lokalet er optaget – så undgår man afbrydelser. Luxafor Switch kan styres trådløst med en lille cube, og man derfor sidde inde i lokalet og skifte farve på lampen. Dét er smart!

Læs mere om Luxafor Switch her: https://lnkd.in/euGDAuMq

#LuxaforDK #TirsdagsTip #arbejdsmiljø #mødekultur #ingenafbrydelser
#effektivitet