Mik går all in med at udbrede Luxafor og alle vores produkter, så endnu flere kan få en arbejdsdag uden afbrydelser 😊

Mik går all in med at udbrede Luxafor og alle vores produkter, så endnu flere kan få en arbejdsdag uden afbrydelser 😊

Det er tirsdag! Og derfor er det tid til et lille #TirsdagsTip fra Luxafor 💡 Læser Mik går all in med at udbrede Luxafor og alle vores produkter, så endnu flere kan få en arbejdsdag uden afbrydelser 😊 2 minutter Næste Det er tirsdag! … derfor kommer her et lille #TirsdagsTip til, hvordan I kan forbedre jeres mødekultur 🗣

Kære netværk, 
 
Så er det tid til en af de mere sjældne opdateringer fra min side 👋🏻
 
Efter 23 år som ‘alt-mulig-IT-mand’ hos Bravida har jeg valgt at springe direkte ud på dybt vand - i dag d. 1. september starter jeg nemlig som iværksætter. Selvom jeg nærmer mig de 62 år, er jeg overbevist om, at jeg stadig har mange gode år på arbejdsmarkedet endnu 👨🏻‍💻
 
Og så tænker du måske… Hvad skal jeg så iværksætte med? 💭
 
Jeg har et håb om at kunne hjælpe med at skabe bedre arbejdsmiljøer rundt omkring på kontorerne i det danske land. Jeg vil især gerne hjælpe dem, der sidder foran en computer i et kontor med mange kolleger omkring sig. I sådan et kontor har flere nemlig det store problem, at man ofte bliver forstyrret. Det stjæler effektiv arbejdstid, fordi man skal bruge tid på at komme tilbage i koncentrationen igen efter afbrydelsen, og det er en stressfaktor for mange ❌
 
Produktet, der kan hjælpe med at undgå forstyrrelser, hedder Luxafor FLAG og er en stilren, enkelt busylight. Jeg har allerede solgt Luxafor-produkter i nogle år ved siden af mit arbejde, men nu går jeg all in og vil bruge al min tid på at udbrede kendskabet til Luxafor. Jeg har - udover Danmark - fået tildelt distributionen af Luxafor i Norge, Sverige, Tyskland og Spanien. Så der bliver nok at lave, og jeg glæder mig til at bruge al min tid på Luxafor 💪🏻
 
Og hvis du vil hjælpe mig lidt med at slå et slag for, at en "gammel" iværksætter som mig kaster sig ud i et eventyr, er du meget velkommen til at dele dette opslag med dit netværk 😃
 
Og sidder du på et kontor, hvor du mener, der skal gøres noget ved afbrydelserne, så gør som mange arbejdspladser allerede har gjort: Investér i et Luxafor FLAG til dine medarbejdere. Det er en meget lille investering, som gør en stor forskel og hjælper med at forbedre arbejdsmiljøet. Dine medarbejdere fortjener Luxafor 😊
 
Tak fordi du gav dig tid til at læse dette opslag. Jeg vil ønske dig en god arbejdsdag - forhåbentlig uden afbrydelser 😉
 
Med mange hilsener
Mik
 
PS: Du kan følge 
Luxafor her på LinkedIn og læse mere på www.luxafor.dk 👍🏻